Öreghárs-lakrész

Az utcai épület földszintjén elhelyezkedő 40 négyzetméteres tágas lakrész, fürdőszobával és felszerelt konyhával. Ablakai az utcára és a kertre néznek. A nappaliban egy sík képcsöves televízió található, amelybe DVD és VHS kazetta lejátszó berendezés van beépítve. A hálószobában két önálló ágy, a nappaliban pedig egy kihúzható, 160 cm széles, kényelmes kanapé található. A lakrészben pótágy elhelyezhető. Az étkezésekhez egy étkezőasztal és négy szék áll rendelkezésre.
A fürdőszobában kőporcelánnal burkolt, tágas zuhanyzó, WC és mosdó került elhelyezésre, ahol megfelelő számú törülköző, hajszárító, folyékony szappan és fogkefe tartó is található.
A nappaliban lévő konyhában kerámialapos indukciós tűzhely, elektromos sütő, páraelszívó, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, pirítóssütő, vízforraló, 6 személyes evőeszköz és étkészlet, konyhai edények és kiegészítő eszközök vannak.
A lakrész a nevét az ablaka előtt álló öreg hársfáról kapta, amelyet az épülethez való közelsége miatt csak nagy küzdelem árán sikerült megmenteni – mindannyiunk örömére!)

Kisfalucska_oreghars_alaprajz